ProBoreal - Sellu-, paperi ja kartonkiteollisuuden palvelut

Kuvateksti

Osaamisen juuret puunjalostusteollisuudessa

ProBorealin luontainen vahvuusalue on paperi-, kartonki- ja selluteollisuus, sen prosessit, laitteet ja tehtävät. Useimmilla verkostomme jäsenistä on vuosikymmenten kokemus tämän alan suurien yritysten palveluksessa, sekä koko tuotannon ja eri yksikköprosessien hallinnasta.

Meillä on useita asiantuntijoita toimialan projektinhallinnasta, T&K:sta, valmistuksen ja kunnossapidon ohjauksesta, eri yksikköprosessien ja tehtävien hallinnasta. Joukostamme löytyy myös kokemusta hyvinkin erityislaatuisista tehtävistä, kuten allaolevasta palveluidemme esimerkkilistasta voidaan nähdä.

Verkostossamme on sekä yksityisiä henkilöitä että alalla toimivia mikro- tai pienyrityksiä. Useimmat näistä toimivat Jyväskylän seudulla. ProBoreal yhdistää ja suuntaa tämän moninaisen osaamisen asiakasta helposti palveleviksi ratkaisuiksi.

Suuren organisaation asiantuntemusta pienen yrityksen ketteryydellä

Erityspiirteemme on tarjontamme monipuolisuus sekä samalla toiminnan joustavuus ja tehokas kustannusrakenne.
ProBorealin verkostosta löytyy monipuolista asiantuntijuutta alkaen eri massalajien valmistuksesta paperikoneen ja sen yksikköprosessien kautta jalostukseen ja painatuksiin eri menetelmin. Myös voimalaitoksista, suurien laitoksien ohjaus- ja automaatiojärjestelmistä, kunnossapidosta ja asennusvalvonnasta tai eri tukitoiminnoista meillä on kokemusta. Väellämme on näkemystä sekä laitteiden valmistajien että niiden käyttäjien puolelta.

Osaamisemme luo pohjan ottaa vastaan myös isoja ja vaativia tehtäväkokonaisuuksia. Näitä varten etsimme verkostostamme pätevimmät asiantuntijat. Yleinen toimintatapamme on koota projektiryhmä, jossa täyspäiväisesti työskentelee vain yksi tai muutama henkilö. Heillä on tukenaan asiantuntijaryhmä, joka kutsutaan tarvittaessa koolle. Näin voimme tarjota ainutlaatuisen yhdistelmän monipuolista taitoa ja tietämystä järkevin kustannuksin.


Lue lisää tarjonnastamme linkin takaa: Esimerkkejä tarjonnastamme


Ota yhteyttä! Mukautetaan yhdessä tarjontaamme juuri sinun tarpeeseesi sopivaksi kokonaisuudeksi!