ProBoreal Oy edustaa Heat Management AB:ta Suomessa

Heat Management tarjoaa uutta teknologiaa voimalaitosten kattiloiden savukanavien puhtaanapitämiseksi ja noen poistamiseksi vaikeista paikoista. Tuotteet lisäävät voimalaitosten tehokkuutta, käytettävyyttä tai käyttöikää.

Korkeille lämpötiloille tarkoitetun ja optimoidun höyrynpuhallusjärjestelmän (säästö jopa 50 %) asentaminen noen poistoon on helppoa, sillä nykyistä järjestelmää ei tarvitse purkaa, vaan sen yhteyteen asennetaan erilliset laitteistot valmiiksi liitettäväksi nykyiseen järjestelmään seuraavan puhdistuksen tai huollot yhteydessä. Katso selitysvideo HISS tuotteen toiminnasta tästä.

Infraääniteknologia soveltuu voimalaitosten kylmempien osien kuten talteenottolaitteiden, ilman esikuumentimien ja SCR puhdistukseen. Katso video infraäänipuhdistimen toiminnasta tehtaalla tästä (infraäänipuhdistus 15 sekunnin kohdalla).

Tuotteiden takaisinmaksuajat ovat varsin lyhyitä ja ratkaisevat useita ongelmia, jotka ovat yleisiä kaikille polttoprosesseille, mutta erityisesti biomassojen ja jätteiden poltolle.


Lisätietoja: Petri Nyberg, +358 40 746 7952, petri.nyberg@proboreal.com