ProBoreal - Osaamispalvelut

Tutkimus- ja tuotekehityspalvelut

Lisää tehoa ja uusia ajatuksia tutkimukseen ja tuotekehitykseen! Meiltä löydät apua läpi koko T&K-prosessin alkaen tuotekehitysstrategian laatimisesta aina tuotteen lanseeraukseen saakka.
Lue lisää

Elinkaaripalvelut

Käytettävyys, tehokkuus ja jatkuva parantaminen tavaksi! Siinä on palvelumme ydin!

Elinkaaripalveluidemme kulmakiviä ovat käytettävyys, laatu, kustannukset ja jatkuva parantaminen. ProBorealin palveluiden avulla tuemme ja kehitämme liiketoimintasi tehokkuutta ja kannattavuutta. Pidä pyörät pyörimässä!
Lue lisää


Liiketoiminnan kehittämisen palvelut

Liiketoiminta alkaa osaamisesta toteuttaa asiakkaan tarve. Osaamme määrittää tuotteen/palvelun kilpailukyvyn, löytää sille asiakkaat ja auttaa liiketoiminta kannattavasti alkuun. Voimme suunnitella liiketoimintaa tai edistää sitä "kädet syvällä savessa", miten halutaan.

Voimme myös kehittää olemassa olevan organisaation toimintaa.
Lue lisää


Projektinhallinnan palvelut

ProBoreal tekee tarvittaessa puolestasi projektinhallintaan liittyvät tehtävät. Voimme myös täydentää ja kehittää projektihallintaosaamistasi sekä auttaa pulmatilanteissa. Tuotteistamme kaksi ensimmäistä liittyy projektinhallintaan ja kolme seuraavaa pulmatilanteiden ennakointiin ja eliminointiin.
Lue lisää


Koulutuspalvelut

Tarvitseeko organisaatiosi osaamisen kehittämistä? Koulutuspalveluidemme lähtökohtana on käytännönläheisyys. Koulutuksemme on vahvasti työssäoppimispainotteista. Oppimista aktivoivia tilanteita täydennetään erilaisin tietoiskuin.