ProBoreal edustaa Lagge AB:tä Suomessa

Sellun viskositeetin määrittäminen

Massan viskositeetin määrittäminen on tärkeä parametri valkaisuprosessin ohjaamiseksi.

Vakiomenetelmä massan rajaviskositeetin viskositeettilukumittauksen mittaamiseksi on määrittää massan / CED-liuoksen ulosvirtausaika kapillaariputken läpi. Manuaaliset mittaukset ja laskelmat ovat aikaa vieviä, epätarkkoja ja altistavat käyttäjän vaarallisille kemikaaleille. Viscomat II toteuttaa massan viskositeetin tarkkuuden ja automaattiset mittaukset standardin SCAN-CM 15 ja ISO 5351 testimenetelmien mukaisesti.

Automaattinen ohjaus

Laggella on pitkä kokemus automaattisen ohjauksen komponenttien ja järjestelmien toimittamisesta.

Viimeisen 25 vuoden aikana Lagge On toimittanut suuren kapasiteetin säätöventtiilejä Baelzista monille vesivoimalaitoksille.

Lagge rakentaa ja toimittaa myös erilaisia räätälöityjä ohjausjärjestelmiä.

Kunnon seuranta

Tehokas kunnonvalvonta ja konehäiriöiden ennustaminen ovat kulmakivi varainhoidossa ja välttämättömiä laitoksen kannattavuuden maksimoimiseksi. Konehäiriöt ja suunnittelemattomat toiminnan sammutukset näkyvät usein suoraan yrityksen kannattavuusrekisterissä.


Lagge Technologiesilla on yli 35 vuoden kokemus massa-, paperi- ja vesivoimateollisuudesta. Laggen tilanvalvontaratkaisu, System Reporter ™, tarjoaa täydellisen, kustannustehokkaan työkalun kunnossapidon tuottamiseksi.


Lisätietoja: Jarmo Alanko, +358 50 910 5778 tai Juhani Sams, +358 44 491 8001, juhani.sams@proboreal.com