ProBoreal - Kansainväistyminen ja myyntitoiminnot

Tarvitseeko organisaatiosi vahvistusta kansaiväistymiseen tai myyntiin? - Lisävoimaa myyntiprojektiin tai –kampanjaan, tai tukea muuhun kansainvälistymiseen? Vai tarvitsetko tuotteellesi edustajan?

ProBorealin verkostolla on laaja kokemus kansainväisestä liiketoiminnasta. Asiantuntijamme osaavat toimia eri kulttuurien kanssa.

Kansainväistymisessä apunamme on kansainvälinen kauppahuone Elof Hansson. Heidän globaalin verkostonsa avulla löydämme asiakkaita tuotteillesi.

Kauppahuone Elof Hansson on toiminut aktiivisesti paperi ja selluteollisuudessa vuodesta 1897. Heidän pääkonttorinsa sijaitsee Göteborgissa Ruotsissa. Tytäryhtiöidensä ja edustuksiensa kautta Elof Hanson International AB kykenee toimittamaan laitteita ja projekteja globaalisti. Elof Hansson Group:lla on yli 470 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto ylittää 600 MEUR. Lue lisää Elof Hanssonista.

ProBoreal edustaa Suomessa Clean Combustion:n teollisuuskäyttöön tarkoitettuja korkean teknologian monipolttoainepolttimia. Valikoimaan kuuluvat meesauunin polttimet, soodakattilan polttimet, käynnistys- ja apupolttimet sekä hajukaasujen polttimet.

Clean Combustion AB on ruotsalainen perheyritys, joka on kehittänyt monipolttoaineteknologiaa 1990-luvulta alkaen ja on toimittanut kymmeniä installaatioita pääasiassa Ruotsiin. Teknologia ja sen hyödyt on osoitettu lukuisia kertoja ja teknologiaa otetaan käyttöön nopealla tahdilla kansainvälisesti. Lue lisää esitteestämme. Ja katso sivuiltamme kohdasta "Edustukset / Clean Combustion".

Myynnin alueella vahvuuksiamme ovat:
  • Laaja-alainen osaaminen ja kansainväliset verkostot erityisesti paperi- ja kartonki- sekä konepajateollisuudessa
  • Teknologia-, prosessi- ja materiaaliosaaminen
  • Laajojen myyntiprojektien hallinta kansainvälisesti
  • Parannusten ja modifikaatioiden sekä kunnossapidon ja palveluliiketoiminnan osaaminen
  • Laaja-alainen kansainvälinen myyntikokemus
  • Kyky hoitaa projektit myynnistä starttiin ja huolehtia tuotteen elinkaaresta.