ProBoreal edustaa Clean Combustionin tuotteita Suomessa

ProBoreal edustaa Suomessa Clean Combustionin teollisuuskäyttöön tarkoitettuja korkean teknologian monipolttoainepolttimia.

Clean Combustion AB on ruotsalainen perheyritys, joka on kehittänyt monipolttoaineteknologiaa 1990-luvulta alkaen ja on toimittanut kymmeniä installaatioita pääasiassa Ruotsiin. Teknologia ja sen hyödyt on osoitettu lukuisia kertoja ja teknologiaa otetaan käyttöön nopealla tahdilla kansainvälisesti.


Monipolttotekniikan vallankumous

Clean Combustion AB:n monipolttoainepoltinta voidaan käyttää:

  • Meesauunissa
  • Soodakattilassa
  • Kattilan käynnistys- ja apupolttimena
  • Hajukaasupolttimina

Poltin sopii hyvin jälkiasennuksiin ja uusintoihin. Hyvän teknisen suorituskyvyn lisäksi useimmissa tapauksissa todellinen takaisinmaksuaika on selvästi alle vuoden! Matala elinkaarikustannus, nopea ja helppo huolto sekä lyhyt käytöstä poissaoloaika tarjoavat polttimelle selkeän kilpailuedun. Polttimen ylivoimaisen suorituskyvyn ansiosta suorituskykytakuut voidaan helposti saavuttaa ja näin investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Polttimon vaihto tuo konkreettisia etuja

Poltin on kuluva osa ja sen suorituskyky määrittää koko järjestelmän energiatehokkuuden ja talouden. Korvaamalla vanha poltin markkinoiden tehokkaimmalla teknologialla hämmästyt sen hyödyistä ja takasinmaksuajasta:

Helpompi ja parempi sekoittuvuus, atomisointi ja mahdollisuus käyttää käytännössä mitä tahansa polttoainetta.Kaasua, nestettä ja kiinteää polttoainetta voidaan polttaa samassa polttimessa. Biokaasu, metanoli, tahmot, terva jne. voidaan polttaa samalla liekillä. Tarvitaan vain yksi suutin ja ilmansyöttö kaikkia eri polttoaineita varten Atomisointiprosessi tapahtuu vähemmällä höyryn määrällä. Kyky käyttää laadultaan heikompia polttoaineita mukaan luettuna biopohjaiset polttoaineet. Optimoitu ja pienempi polttoaineen kustannus taloudellisemmalla polttoaineseoksella. Parempi palaminen ja terminen tehokkuus saavutetaan parantuneella liekin säädöllä.Uusi palamisen seurantakamera mahdollistaa virheettömän liekin jatkuvan ylläpidon. Täydellinen yhden liekin säätö monipolttoaineseoksille laajassa toimintaikkunassa Vähemmän päästöjä ilmaanVähemmän tuhkaa, NOx:ja ja muita päästöjäAloita valmistautuminen tulevaisuuden päästörajoihin jo tänään.

Ongelmaton sytytys, lyhyempi käynnistyssekvenssi Etäohjauksen mahdollisuus Vähemmän käynnistä poissaoloaikaa puhtauden ja tukkeutumattomuuden vuoksi. Alhaisemmat kattilan huoltokustannukset

Lopputuloksena useimmissa tapauksissa todellinen takaisinmaksuaika on selvästi alle vuoden.

Paperi ja Puu 20171212 - Puubiomassa meesauunien polttoaineena

Viimeisintä teknologiaa ja vankkaa kokemusta

Kuva - Monipolttoainepoltin - innovatiivinen rakenne ja kehittynyt ohjausjärjestelmä

Laitteisto: Uusi innovatiivinen suutingeometria
Monipolttoainepoltin – kaasu, neste, kiinteä polttoaine => Joustava polttoaineen käyttö
Itsepuhdistuva rakenne => Korkea käyntiaste
Ei sekoituskammiota => Ei tukkeutumista
Alhainen höyrynpaine => Halvempi höyrykustannus
Hyvä säädettävyys => Parempi prosessin talous
Tehokkaampi polttoaineen sekoittuminen => Parempi polttoainetalous ja liekin hallinta
Yli 270 erilaista suuttimen muotoyhdistelmää => Räätälöity sinun prosessiisi!


Ohjelmisto: Täydellinen Polttimen Ohjausjärjestelmä
Polttimen Ohjausjärjestelmä – CE-merkintä => Valmistajan varmistama laatutaso
Polttimen Ohjausjärjestelmä – Plug & Play => Nopea kytkentä ja käynnistys
Polttimen turvallisuusjärjestelmä – SIL-3 => Luokituksen täyttävä vasteaika ja turvallisuus
Liekin Monitorointijärjestelmä lämpöä kestävillä kameroilla => Parempi säädettävyys ja vianetsintä
Polton älykäs säätö - Etätuki => Ulkoisten asiantuntijoiden tuki
Venttiilikoneisto - Paloaineiden virtauksien säätö & mittaus => Paloprosessien nopea ja luotettava kokonaishallinta

Kaiken tämän tuloksena Pienempi elinkaarikustannus vähemmällä, nopeammalla ja helpommalla huollolla ja lyhemmällä katkoajalla. Ylivoimainen suorituskyky, jonka ansiosta suorituskykytakuut voidaan saavuttaa, maksaa investoinnin nopeasti takaisin.

Referenssit

Clean Combustion AB, ruotsalainen perheyhtiö, on kehittänyt tätä teknologiaa 1990-luvulta lähtien ja sillä on 26 meesauunitoimitusta ja 89 pyörreinjektori- / poltintoimitusta, enimmäkseen Ruotsiin samalla kun teknologia etenee nopeasti globaalisti. Tämä teknologia ja sen edut on menestyksellä testattu lukuisissa tapauksissa.

Lista ja kartta toimituksista on saatavana.

Lisätietoja: Ismo Mäkinen, +358 40 520 7044, ismo.makinen@proboreal.com tai Jarmo Alanko, +358 50 9105778, jarmo.alanko@proboreal.com

Markkinointiyhteistyö

Elof Hansson International AB, Clean Combustion Technologies AB ja ProBoreal Oy ovat sopineet markkinointiyhteistyöstä Suomessa. Sopimuksen mukaan ProBoreal markkinoi Clean Combustionin tuotteita Suomessa.

Elof Hansson

Elof Hansson on toiminut massa- ja paperiteollisuudessa vuodesta 1897.
Pääkonttori sijaitsee Göteborgissa Ruotsissa. Tytäryhtiöidensä ja edustuksiensa kautta Elof Hanson International AB kykenee toimittamaan laitteita ja projekteja globaalisti. Elof Hansson Group:lla on yli 470 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto ylittää 600 MEUR.

Clean Combustion

Clean Combustion AB on vuodesta 1999 lähtien kehittänyt teollisia polttoteknologioita ja järjestelmiä, jotka parantavat teollisuusprosessien tehokkuutta ja ovat ympäristöystävällisiä.
Yrityksellä on tällä hetkellä globaali myyntiedustus. Heidän asiakkainaan on mm. suurin osa suurista sellun- ja paperinvalmistajista Ruotsissa ja ulkomailla. "Yhteistyö ProBorealin kanssa varmistaa lisää liiketoimintamahdollisuuksia ja todellista arvoa asiakkaille ProBorealin verkoston kautta", sanoo Clean Combustionin toimitusjohtaja Kjell Myrén.

ProBoreal

ProBoreal on rakentanut laajan kokeneiden asiantuntijoiden verkoston, jolla on eritysti asiantuntemusta massa- ja paperiteollisuudessa, koneenrakennuksessa ja prosesseissa, voimalaitoksissa, energian tuotannossa, biomateriaaleissa ja kemikaaleissa.

Verkostolla on osaamista alkaen tuotekehityksestä tuotantoon. ProBorealin asiantuntijat ovat työskennelleet esimerkiksi projektinhallinnan, tutkimuksen ja tuotekehityksen, myynnin, elinkaariasioiden, ympäristöanalyysien ja energiatehokkuuden tehtävissä. ProBoreal tarjoaa näiden asiantuntijoiden palveluja yhden luukun periaattella teollisuudelle globaalisti. ProBoreal perustettiin 2014 Jyväskylässä Keski-Suomessa. Tällä hetkellä ProBoreal Oy:llä on ollut toimintaa kolmella mantereella ja se kasvaa nopeasti.

Yhteistyö

"Clean Combustionilla on teknisesti kehittyneet tuotteet, jotka sopivat erinomaisesti strategiaamme kasvaa energialiiketoiminnassa pitäen erityisesti mielessä biopohjaiset polttoaineet ja uudet energialähteet. Olemme innostuneita yhteistyöstä Clean Combustonin kanssa. Heidän arvonsa ja intohimonsa uuteen liiketoimintaan on hyvin samankaltainen meidän kanssamme", sanoo ProBorealin toimitusjohtaja, DI Jarmo Alanko.

ProBorealin ryhmä vieraili Clean Combustionin tiloissa Åtvidabergissa keväällä 2016 osallistuen koulutukseen. Yhteistyö alkaa valmisteluilla ja markkinatutkimuksella, jonka jälkeen markkinointiaktiviteetit alkavat vuoden 2016 kolmannella neljänneksellä. Enimmäisessä vaiheessa kohteena ovat pyörivien uunien ja voimalaitosten kattilat, samoin uunin liekkiä seuraavat kamerat. Vierailun aikana ryhmä opiskeli tuotteiden toimintaa teoriassa, asennushallissa ja myös käytännössä läheisellä sellutehtaalla.